Ontvang meer directe boekingen [gratis whitepaper]

Een hoge bezettingsgraad is een van je belangrijkste prioriteiten. Je promoot je hotel via meerdere boekingssites, en via hen biedt je ook aantrekkelijke aanbiedingen aan om zoveel mogelijk kamers te verkopen.

Over elk van die reserveringen moet je echter commissie betalen. De commissies zijn hoog, maar het voelt ook alsof je niet zonder bepaalde boekingssites kunt overleven en het is daarbij een manier om de online zichtbaarheid van je hotel te vergroten. Dus je gaat gewoon op deze manier door en betaalt plichtsgetrouw de maandelijkse commissie aan de boekingssites.

Maar wat als we je vertellen dat er manieren zijn om de bezettingsgraad te verhogen en tegelijkertijd geld te besparen?

 

Vul het onderstaande formulier in en begin meteen te lezen

Vul het onderstaande formulier in, en het document opent zich in een nieuw scherm. We sturen je de infographic ook via e-mail, voor het geval je geen tijd hebt om het direct te lezen. Op die manier kun je hem bekijken op een moment dat jou goed uitkomt. Ideaal toch?

 

Download de whitepaper

 

 

Over SmartHOTEL

SmartHOTEL helpt hoteliers wereldwijd om hun weg te vinden in de spannende en de soms verwarrende wereld van online distributie. Vanuit ons kantoor in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bedient ons team meer dan 1500 hotels met de Smart Channel Manager en op maat gemaakte integraties. Als Hospitality experts weten we precies wat onze klanten nodig hebben en welke uitdagingen hoteliers van alle soorten en maten elke dag te wachten staan. Meer weten over ons of onze services? Je kunt contact met ons opnemen via sales@smarthotel.nl of bellen naar +31 (0)182 75 11 18.

 

By SmartHOTEL | July 22, 2021

Share This Story, Choose Your Platform!

Search

Recent Posts