De begrijpelijke gids voor hoteltechnologie [gratis whitepaper]

Vraag je jezelf wel eens af hoe we het ooit hebben gered zonder internet in de hotelbranche? Of mis je juist de minder gecompliceerde tijden? Of je nou een hotelier met technische aanleg bent, of juist moeite hebt met afstand doen van de oude manieren, als je toekomstbestendig te werk wilt gaan, moet je op de hoogte te zijn van wat er speelt in de hotelsoftwarebranche.

Dat gezegd hebbende, blijf altijd kritisch wanneer een hotelsoftwareprovider of een boekingskanaal beweert jouw hotel efficiënter of winstgevender te kunnen maken. In deze gids nemen we je graag in vogelvlucht mee door alle systemen en kanalen. Wat ze doen, wat de verschillen zijn en wat de voor- en nadelen zijn. We proberen handvatten te geven om zelf te bepalen welke hoteltechnologieën voor jou een winst of een last kunnen zijn.

 

De begrijpelijke gids voor hoteltechnologie

Kies de juiste software voor jouw hotel

  • Kom erachter welke hoteltechnologieën voor jou een winst of een last zijn
  • Leer op een begrijpelijke manier over de meest bekende hotelsoftware & platforms
  • Creëer een toekomstbestendige basis voor je hotel of accommodatie

Vul het onderstaande formulier in en start direct met lezen!

 

Over SmartHOTEL

SmartHOTEL helpt hoteliers wereldwijd om hun weg te vinden in de spannende en de soms verwarrende wereld van online distributie. Vanuit ons kantoor in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bedient ons team meer dan 1500 hotels met de Smart Channel Manager en op maat gemaakte integraties. Als Hospitality experts weten we precies wat onze klanten nodig hebben en welke uitdagingen hoteliers van alle soorten en maten elke dag te wachten staan. Meer weten over ons of onze services? Je kunt contact met ons opnemen via sales@smarthotel.nl of bellen naar +31 (0)182 75 11 18.

By SmartHOTEL | December 03, 2020

Share This Story, Choose Your Platform!

Search

Recent Posts