Wat je wilt weten over betalingssystemen [gratis download]

Er zijn veel softwaresystemen waar een hotelier gebruik van kan maken. Het begint met een channel manager, een reserveringssysteem en een online booking engine. Maar er is ook het gedeelte waar de boekers moeten betalen voor hun kamer. Dat is waar de payment service provider om de hoek komt kijken. De infographic die we hebben gemaakt vertelt je over de belangrijkste aspecten van de betalingsindustrie en de bijbehorende softwaresystemen.

Vul het onderstaande formulier in en begin meteen te lezen

De belangrijkste aspecten van de betalingsindustrie zijn gratis beschikbaar voor iedereen. Vul het onderstaande formulier in, en het document opent zich in een nieuw scherm. We sturen je de infographic ook via e-mail, voor het geval je geen tijd hebt om het direct te lezen. Op die manier kun je hem bekijken op een moment dat jou goed uitkomt. Ideaal toch?

Onze tip: de infographics zijn handig om de basisprincipes van betalingen te begrijpen - ook voor collega's die nieuw zijn in de hotellerie of voor stagiaires. Dus, download het voor jezelf en deel het ook met hen!

Deze infographic bevat de volgende onderwerpen:

  • Uitleg van de payment service provider (PSP)
  • Handmatige of automatische verwerking van betalingen
  • Uitleg van de payment gateway
  • Softwaresuggesties voor de PSP en de payment gateway

 

 

Over SmartHOTEL

SmartHOTEL helpt hoteliers wereldwijd om hun weg te vinden in de spannende en de soms verwarrende wereld van online distributie. Vanuit ons kantoor in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bedient ons team meer dan 1500 hotels met de Smart Channel Manager en op maat gemaakte integraties. Als Hospitality experts weten we precies wat onze klanten nodig hebben en welke uitdagingen hoteliers van alle soorten en maten elke dag te wachten staan. Meer weten over ons of onze services? Je kunt contact met ons opnemen via sales@smarthotel.nl of bellen naar +31 (0)182 75 11 18.

 

By SmartHOTEL | May 06, 2021

Share This Story, Choose Your Platform!

Search

Recent Posts