Tarieftypes voor jouw hotel [gratis download]

In de hotellerie wordt veel gebruik gemaakt van vakjargon. De verschillende soorten tarieftypes zijn daar al een goed voorbeeld van. Om je op weg te helpen, hebben we daarom de meest voorkomende soorten prijstypes voor je op een rij gezet met een korte uitleg erbij!
 
Met behulp van onze handige infographic heb je de verschillende prijstypes (gesorteerd op relevantie) altijd bij de hand. Het is daarnaast gratis beschikbaar, en na het invullen van je contactgegevens hieronder, kun je meteen beginnen met lezen. Het is goed om te weten dat het document een one-pager is, dus een perfect spiekbriefje voor op je bureau op kantoor. Je hoeft nooit meer op zoek naar inspiratie met deze tarieftypes bij de hand.
 
Tip: Print de infographic uit en leg het als spiekbriefje op je bureau!
 
 
 
 

Over SmartHOTEL

SmartHOTEL helpt hoteliers wereldwijd om hun weg te vinden in de spannende en de soms verwarrende wereld van online distributie. Vanuit ons kantoor in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bedient ons team meer dan 1500 hotels met de Smart Channel Manager en op maat gemaakte integraties. Als Hospitality experts weten we precies wat onze klanten nodig hebben en welke uitdagingen hoteliers van alle soorten en maten elke dag te wachten staan. Meer weten over ons of onze services? Je kunt contact met ons opnemen via sales@smarthotel.nl of bellen naar +31 (0)182 75 11 18.

 

By SmartHOTEL | December 08, 2020

Share This Story, Choose Your Platform!

Search

Recent Posts