Nieuwe boekingssites? Check de OTA-beslisboom [gratis download]

Heb je er recentelijk nog over nagedacht om je hotelkamers op andere boekingssites (OTA’s) aan te bieden? Als je al aangesloten bent bij de meest populaire OTA’s (Booking.com, Expedia, HRS), is het de moeite waard om ook naar andere kanalen te kijken.

Anno 2020, in het midst van de pandemie, is het boekgedrag volledig veranderd. Zo blijkt er bijvoorbeeld uit de cijfers dat hotelkamers vooral last-minute geboekt worden. Daarnaast zullen hotels die normaal de internationale of zakelijke markt bedienen, nu vooral regionale gasten ontvangen. Welke veranderingen je ook merkt bij jouw hotel, het is hoog tijd om daar ook je boekingssites op aan te passen. We hebben de OTA-beslisboom gemaakt om je daarbij te helpen. Welke OTA’s zijn een goede match voor jouw hotel?

Vul het onderstaande formulier in om de interactieve PDF te openen!

 

 

 

 

Over SmartHOTEL

SmartHOTEL helpt hoteliers wereldwijd om hun weg te vinden in de spannende en de soms verwarrende wereld van online distributie. Vanuit ons kantoor in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bedient ons team meer dan 1500 hotels met de Smart Channel Manager en op maat gemaakte integraties. Als Hospitality experts weten we precies wat onze klanten nodig hebben en welke uitdagingen hoteliers van alle soorten en maten elke dag te wachten staan. Meer weten over ons of onze services? Je kunt contact met ons opnemen via sales@smarthotel.nl of bellen naar +31 (0)182 75 11 18.

 

By SmartHOTEL | August 31, 2020

Share This Story, Choose Your Platform!

Search

Recent Posts