5x prijsstrategieën voor je hotel [gratis download]

Hoe bepaal je de kamerprijzen voor je hotel? Blijf je bij een vast tarief, of wil je graag eens experimenteren met verschillende tarieftypes? Naar welke externe factoren moet je kijken? Als je geen ervaren revenue manager in huis hebt en vaak dezelfde prijzen hanteert, kan het geen kwaad om je eens te verdiepen in verschillende prijsstrategieën. Blijf de kennis van je collega's en jezelf ontwikkelen!

De infographic is gratis beschikbaar, en na het invullen van je contactgegevens hieronder, kun je meteen beginnen met lezen. Het is goed om te weten dat het document een one-pager is, dus een perfect spiekbriefje voor op je bureau op kantoor. Je hoeft nooit meer op zoek naar inspiratie met deze prijsstrategieën bij de hand.

 

Download de infographic: 5 succesvolle prijsstrategieën voor een hogere omzet
 
 

 

 

Over SmartHOTEL

SmartHOTEL helpt hoteliers wereldwijd om hun weg te vinden in de spannende en de soms verwarrende wereld van online distributie. Vanuit ons kantoor in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bedient ons team meer dan 1500 hotels met de Smart Channel Manager en op maat gemaakte integraties. Als Hospitality experts weten we precies wat onze klanten nodig hebben en welke uitdagingen hoteliers van alle soorten en maten elke dag te wachten staan. Meer weten over ons of onze services? Je kunt contact met ons opnemen via sales@smarthotel.nl of bellen naar +31 (0)182 75 11 18.

 
By SmartHOTEL | November 24, 2020

Share This Story, Choose Your Platform!

Search

Recent Posts