Smart Payments verbetert nu ook Suite8 PMS

In de steeds veranderende wereld van Property Management Systemen (PMS) heeft één systeem in het verleden zijn veerkracht en aanpassingsvermogen bewezen - Suite8 PMS, ook vaak Fidelio genoemd. Hoewel het waar is dat Suite8 concurrentie heeft ondervonden en in veel gevallen is vervangen door nieuwere oplossingen zoals Opera Cloud PMS, zijn er nog steeds veel hotels die ervoor hebben gekozen om bij Suite8 te blijven om hun eigen redenen. Suite8 blijft een betrouwbare keuze voor veel hoteliers en blijft zijn waarde bewijzen.

Bij SmartHOTEL hanteren we een vraag gestuurde aanpak en zijn we trots op het vinden van creatieve manieren om hotel operatie te vereenvoudigen en de gastervaring te verbeteren. We zijn trots om een baanbrekende functionaliteit aan te kondigen; Smart Payments.

Smart Payments: Wat betekent het?

Smart Payments was altijd al een game-changer, maar nu ook voor hotels die Suite8 PMS gebruiken. We hebben niet alleen gezorgd voor een naadloze integratie met onze channel manager, die reserveringen, wijzigingen en annuleringen omvat, maar we hebben nu ook een krachtige integratie geïntroduceerd die automatische betalingen op de gastenfolio's mogelijk maakt.

Praktische toepassingen

Laten we eens kijken naar enkele praktische voorbeelden van hoe hotels kunnen profiteren van de Smart Payments-functie:

  • Gestroomlijnde verwerking van virtuele creditcards: In het huidige digitale tijdperk worden veel boekingen gedaan via online reisbureaus zoals Booking.com. Deze boekingen worden vaak betaald via virtuele creditcards. Met Smart Payments kunnen betalingen van deze virtuele creditcards nu automatisch worden verwerkt en direct in het PMS van het hotel worden geboekt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor nauwkeurigheid in financiële transacties.

  • Verbeter Cashflow: Met Smart Payments kunnen hotels geautomatiseerde e-mails sturen naar gasten, inclusief betaallinks. Gasten kunnen eenvoudig op deze links klikken om een gedeeltelijke of volledige betaling te doen, waardoor de betaling direct in het PMS terechtkomt. Dit verbetert de communicatie met gasten, bespaart uw team handwerk en biedt gasten een gemakkelijke manier om te betalen.

  • Minder administratieve lasten: Door de verwerking van betalingen te automatiseren, vermindert Smart Payments de administratieve last voor hotelteam. Handmatige invoer van betalingen is gevoelig voor fouten en kan tijdrovend zijn.

Waarom kiezen voor SmartHOTEL?

SmartHOTEL begrijpt de behoeften en uitdagingen van verschillende hotels. Hoewel Opera Cloud PMS aan populariteit heeft gewonnen, is Suite8 een trouwe keuze gebleven voor diegenen die waarde hechten aan betrouwbaarheid en bewezen systemen.

Wij geloven in het gebruik van technologie om hoteliers in staat te stellen beter zaken te doen. Smart Payments is slechts één voorbeeld van onze toewijding aan innovatie en het bieden van praktische oplossingen voor hotels die Suite8 PMS gebruiken.

In een wereld waar verandering constant is, onderscheidt SmartHOTEL zich door Smart Payments aan te bieden, een oplossing die de werkzaamheden vereenvoudigt, de communicatie met gasten verbetert en handmatige administratieve taken vermindert onder andere voor hotels die nog trouw Suite8 PMS gebruiken.


Wilt u meer weten wat dit voor jullie kan opleveren? Neem dan contact met ons op via Sales@smarthotel.nl of plan een online afspraak met ons in via deze link.

By Quinten Gazendam | oktober 18, 2023

Share This Story, Choose Your Platform!

Search

Recent Posts