50e hotel online met SmartCONNECT for Channel Management

We hebben geweldig nieuws! Twee maanden eerder dan voorspeld kunnen we aankondigen dat we zojuist het 50e hotel hebben toegevoegd aan SmartCONNECT for Channel Management!

Terwijl de wereld het afgelopen jaar grotendeels tot stilstand is gekomen, heeft het SmartHOTEL-team grote stappen gemaakt om de toekomst van online distributie te realiseren. Die oplossing is SmartCONNECT, een platform dat hotels volledige controle biedt over de online distributie naar alle connectiviteitskanalen.

SmartCONNECT connections

Het concept zelf werd al in 2019 geïntroduceerd toen we werden benaderd door een grote internationale hotelketen, met het verzoek om een oplossingen te bieden voor hun franchisehotels. De wens was dat er een directe koppeling met het CRS kon worden gemaakt, zonder dat ze hun verschillende Property Management Systemen (PMS) hoefden te veranderen. In een wereld waar hoteliers vaak vastzitten aan hun hotelsystemen, opende SmartCONNECT een nieuwe markt, en 18 maanden later heeft de groep meer dan 50 hotels die SmartCONNECT for CRS gebruiken.

Ondertussen vroegen we onszelf af of het platform niet kon worden uitgebreid met meerdere connectiviteitsoplossingen. De online hotelwereld verandert snel en onze hotels hebben meer behoeften op het gebied van distributie. Ze willen snelheid, nauwkeurigheid en nieuwe verbindingen, en ze willen het snel! Vele hoteliers zijn echter beperkt in hun keuze, omdat ze afhankelijk zijn van de interfaces die door hun PMS-aanbieder worden aangeboden.

In iets meer dan een jaar hebben we SmartCONNECT uitgebreid met connectiviteitsoplossingen voor Payment Gateways, Channel Management, RMS’en en boekingsmodules. In de loop van de tijd zullen we het platform nog verder uitbreiden, door het bijvoorbeeld te integreren met upselling tools.

Op dit moment vieren we onze 50e hotelconnectie met SmartCONNECT for Channel Management, met de wetenschap dat velen van hen binnenkort ook de Payment Gateways-oplossing zullen gaan gebruiken.

Als je net als ik enthousiast bent over de mogelijkheden die dit nieuwe platform jou kan bieden en vragen hebt over wat SmartCONNECT voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

 

SmartCONNECT

 

Over SmartHOTEL

SmartHOTEL helpt hoteliers wereldwijd om hun weg te vinden in de spannende en de soms verwarrende wereld van online distributie. Vanuit ons kantoor in Nederland en het Verenigd Koninkrijk bedient ons team meer dan 1500 hotels met de Smart Channel Manager en op maat gemaakte integraties. Als Hospitality experts weten we precies wat onze klanten nodig hebben en welke uitdagingen hoteliers van alle soorten en maten elke dag te wachten staan. Meer weten over ons of onze services? Je kunt contact met ons opnemen via sales@smarthotel.nl of bellen naar +31 (0)182 75 11 18.

 

By Fiona Cooper | April 15, 2021

Share This Story, Choose Your Platform!

Search

Recent Posts